Wnętrze przeszło całkowitą metamorfozę, której założeniem było stworzenie stylowej i funkcjonalnej przestrzeni. Po wejściu do mieszkania zwraca się uwagę na bezpretensjonalny szyk i dużą ilość światła dziennego.

 

Całość utrzymana jest w delikatnym kolorze białych, subtelnych kremów i szarości. Na uwagę zasługuje ponadstandardowa wysokość pomieszczenia (300 cm), dzięki której wnętrze jest bardzo wygodne. Wystrój mieszkania był nowoczesną odmianą stylu powojennego. W rezultacie powstało niezwykle wyrafinowane miejsce, dopracowane w najdrobniejszych detalach, którego wiodącym motywem były kolory i geometryczne kształty. W centrum salonu znajduje się sofa Elixir.

 

Lokalizacja: Warszawa

Rozmiar nieruchomości: 200 m2

Projektant: Dominika J. Rostocka

Zaprojektowany przez: Dominika J. Rostocka

Photo by Kamila Markiewicz-Lubańska

Publikacja: Czas na Wnętrza (marzec 2017)